Įvairūs sukulentai
Moderatorius: Evaja
- Urze
- Moderatorius
- Miestas: Vilnius [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Re: Įvairūs sukulentai
Kaip aš auginu Sinocrassula yunnanensis. 

- Prikabinti failai
-
- 20200515_143330.jpg (356.33 KiB) Peržiūrėta 968 kartus(ų)
-
- 20200515_143255.jpg (315.56 KiB) Peržiūrėta 968 kartus(ų)
-
- Užsiregistravo: 23 Geg 2014, 15:53 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Graži kaimynystė, ir atskiras ačiū už pavadinimą ( kažkada turėjau šį augaliuką).
-
- Užsiregistravo: 23 Geg 2014, 15:53 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
O, mano kažkada turėtas augaliukas 

- andriuxplind2
- Miestas: Vilnius [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Žiūriu, žiūriu... Nu velnias, reik ieškot suaugusio to tenebrosum "sukulento"

"Aišku, aš galėčiau apsieti ir be gėlių, bet jos padeda man išsaugoti pagarbą pačiam sau, nes įrodo, kad mano rankos ir kojos nesukaustytos kasdieninių rūpesčių. Jos – mano laisvės įrodymas."
Rabindranatas Tagorė
Rabindranatas Tagorė
- Urze
- Moderatorius
Šita laišva jau perkirpta rizoma stovi, kitąmet bus persodinama, jei ką naujo išleis. 

-
- Užsiregistravo: 14 Sau 2012, 22:13 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Pirkau seklas is rareplants.eu ir dovanu gavau Aeonium canariense seklu. Sukulentu neauginu ir nezinau kaip juos augint bet vis delto pasejau. Ir va dabar turiu toki idomu augaliuka
PS Jeigu kas norit seklu tai parasykit, galiu padovanot nes daug liko.

PS Jeigu kas norit seklu tai parasykit, galiu padovanot nes daug liko.
- Prikabinti failai
-
- 7C2D92ED-B871-4944-A9F2-1EAAAA6DE415.jpeg (3 MiB) Peržiūrėta 644 kartus(ų)
Stapelia gigantea. Šįkart mama išnešė šį 'džiaugsmą' į lauką, garbingą vietą
Buvo labai besidominčių šiuo 'nuostabiu' kvapu

![O.0 [O.0]](./images/smilies/O.0.gif)
- ricardas
- Miestas: Klaipėdos rajonas [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Kvapas gal ir nėra iš maloniu bet žiedo grožis tai wow 

Geriau , karti tiesa, nei , saldus melas
Mano galerija
Mano galerija
Fockea edulis vėl žydi, tuo džiaugiuos, nes labai malonus kvapas

- Abitalė
- Miestas: Kaunas [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Eliss, kaip fainai susukot! Aš tik nepamatau, tai jau 'po paranke' kam nors apsisukęs. Labai įdomūs žiedai, malonu, kad skaniai kvepia. Maniškis Edulis dar nė karto nežydėjo... O žiemai lapus pameta?
Pražysdamos gėlės neklausia, ar verta...
Abitale, šiek tiek meta lapus. Aš ją apgeniu kasmet, nereik man "kaltūno".
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečių