![Baksnoju [Baksnoju]](./images/smilies/Baksnoju.gif)
Cycnodes Taiwan Gold
Moderatoriai: misterija, Urze, Evaja
Cycnodes Taiwan Gold
Kasmet bulbikės vis mažesnės užaugdavo. Štai kokia miniatiūrinė paliko. Užsispyręs augalas, nenori žydėt. Matosi, auga nedidukas ūgliukas ir viena gyva šaknis. Parodysiu, gal susigės
![Baksnoju [Baksnoju]](./images/smilies/Baksnoju.gif)
- ricardas
- Miestas: Klaipėdos rajonas [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Re: Cycnodes Taiwan Gold
Gal kažko truksta augimui ? Pvz, trašų, šviesos ?
Geriau , karti tiesa, nei , saldus melas
Mano galerija
Mano galerija
Jau matosi judesys. Jei viskas gerai, priversiu aš jį šįmet žydęt

- mozaika
- Lietuvos orchidėjininkų draugija
- Miestas: Kaunas (anapus upės) [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Pirmasis mano Cycnodes (CycnodesTaiwan gold 'orange'). Pavasarį gautas su dviem bulbom, bet pasodintos atskirai. Sąlygos buvo taikytos abiem vienodos, bet ir vienos bulbos naujas ūglis akivaizdžiai lėčiau augo. Dabar atrodo taip.
Kaži kada nustoti laistyti. Ar kol labai yra tol turi būti drėgnai?
Kaži kada nustoti laistyti. Ar kol labai yra tol turi būti drėgnai?

Galerija
Mažai svarbu yra tai, ką mes galvojame, ar ką mes žinome, ar kuo mes tikime. Svarbiausia yra tai, ką mes darome. – John Ruskin.
Mažai svarbu yra tai, ką mes galvojame, ar ką mes žinome, ar kuo mes tikime. Svarbiausia yra tai, ką mes darome. – John Ruskin.
Mozaika, pradeda ruduot lapai, tai ir mažint reikia laistymą. Man pasvajot iki tokių bulbų. Gal ne ta morka gauta 

- Jūra
- Miestas: Kaunas [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Pas man ši morka(iš šiųmečio užsakymo iš om)užaugo nenormaliai,dabar yra didžiausia morka mano namuose,
tokia ŪKIŠKA
tokia ŪKIŠKA
- Prikabinti failai
-
- 20201005_195236.jpg (4.54 MiB) Peržiūrėta 226 kartus(ų)
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečių