[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/session.php on line 580: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/session.php on line 636: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable Žaidimas 'Kas aš esu? II -
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
8 pranešimai(ų)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
• Puslapis 1 iš 1
Bandom ir vėl Reikia surašyti augalų pavadinimus eilės tvarka ir siųsti man až. Spėjimus siųsti iki Spalio 4d. 00:00.
Prizas Lietuvos orchidėjininkų žurnalo rinkinys + pasirinkta iš duoto sąrašo (gaus matyti tik nugalėtojas) rūšinė orchidėja Bus galima pasirinkti norimus žurnalo numerius.
Aš šįkart galiu tik genties lygmeniu parašyti pavadinimus ir tai du reiktų dar pritempt ligi tokio lygio. Gerai suraitė čia tas administratorius klaustuką.
"Aišku, aš galėčiau apsieti ir be gėlių, bet jos padeda man išsaugoti pagarbą pačiam sau, nes įrodo, kad mano rankos ir kojos nesukaustytos kasdieninių rūpesčių. Jos – mano laisvės įrodymas." Rabindranatas Tagorė
Su rezultatais, kaip ir su visu forumu, yra rimtų problemų.
Tad visi siuntę atsakymus persiųskite man, kad matytųsi išsiuntimo Admin data, išrinksime nugalėtoją.
Orchidėjų auginimas – tai kūryba, augintojas – kūrėjas, o informacija – kelrodis žengiant orchidėjų pažinimo keliu. LOD Facebook'e FOTO
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
8 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 1