Techninės problemos
Moderatorius: Admin
Re: Techninės problemos
Forumas vėl durniuoja. Negalima įeiti į puslapį arba rašant žinutę išsijungia.
- ricardas
- Miestas: Klaipėdos rajonas [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Pas mane veikia . Gal pas Jus rišis blogas ?
Geriau , karti tiesa, nei , saldus melas
Mano galerija
Mano galerija
Ne, taip ir anksčiau būdavo. Ta prasme, prirašai žinutę, norį siųst ir išmeta, kad neprisijungęs.
Taip visada būna, jei žinutę rašote ilgiau nei porą minučių.
Orchidėjų auginimas – tai kūryba, augintojas – kūrėjas, o informacija – kelrodis žengiant orchidėjų pažinimo keliu.
LOD Facebook'e
FOTO
LOD Facebook'e
FOTO
Man dažnai būna taip, kad rašai atsakymą arba žinutę, spaudi siųsti, išmeta į peržiūrą, reik dar kartą spausti siųsti
prisijungti naujai nereikia.

- andriuxplind2
- Miestas: Vilnius [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Paaiškinkit man, durnam daiktui, kodėl negaliu niekaip įkelti naujo avataro? Vertikali foto, nei 50kib, nei 24kib nepraeina.
- Prikabinti failai
-
- Screenshot_20200923-072719_Chrome.jpg (440.22 KiB) Peržiūrėta 536 kartus(ų)
"Aišku, aš galėčiau apsieti ir be gėlių, bet jos padeda man išsaugoti pagarbą pačiam sau, nes įrodo, kad mano rankos ir kojos nesukaustytos kasdieninių rūpesčių. Jos – mano laisvės įrodymas."
Rabindranatas Tagorė
Rabindranatas Tagorė
- MrGreen
- Moderatorius
- Miestas: Kaunas [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Foto matosi neprikabintas joks paveiksliukas. 0 tam, kad dydis neribojamas visai. Atsiųsk man į email iggnas@yahoo.com ir uždėsiu tau.
I don't suffer from insanity; I enjoy every minute of it.
- InetaSka
- Miestas: Kaunas/Vilnius [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Andriau, man irgi niekaip nepavyko, bet šis būdas pasiteisino.
- andriuxplind2
- Miestas: Vilnius [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Tas raudonas užrašas atsiranda po bandymo prikabintiMrGreen rašė: ↑23 Rgs 2020, 09:38Foto matosi neprikabintas joks paveiksliukas. 0 tam, kad dydis neribojamas visai. Atsiųsk man į email iggnas@yahoo.com ir uždėsiu tau.
Siunčiu.
"Aišku, aš galėčiau apsieti ir be gėlių, bet jos padeda man išsaugoti pagarbą pačiam sau, nes įrodo, kad mano rankos ir kojos nesukaustytos kasdieninių rūpesčių. Jos – mano laisvės įrodymas."
Rabindranatas Tagorė
Rabindranatas Tagorė
- andriuxplind2
Rabindranatas Tagorė
Rabindranatas Tagorė
- MrGreen
- Moderatorius
- Miestas: Kaunas [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Sveiki visi,
Rugsėjo 29 d. gali kilti problemų prisijungiant prie forumo, nes tinklalapis (ir forumas) bus perkeliamas į naują serverį. Taip pat gali kilti kažkokių nesklandumų ir po perkėlimo, todėl prašau parašyti čia jei kas neveiks ar bus problemų.
Aišku visada yra tikimybė, kad viskas užtruks ilgiau ir tinklalapis neveiks ilgiau, todėl naujienas sekite LOD Fb.
https://www.facebook.com/Lietuvosorchid ... udraugija/
Rugsėjo 29 d. gali kilti problemų prisijungiant prie forumo, nes tinklalapis (ir forumas) bus perkeliamas į naują serverį. Taip pat gali kilti kažkokių nesklandumų ir po perkėlimo, todėl prašau parašyti čia jei kas neveiks ar bus problemų.
Aišku visada yra tikimybė, kad viskas užtruks ilgiau ir tinklalapis neveiks ilgiau, todėl naujienas sekite LOD Fb.
https://www.facebook.com/Lietuvosorchid ... udraugija/
I don't suffer from insanity; I enjoy every minute of it.
- Ramsis
- Moderatorius
- Susisiekti:
Sveiki. Tikiuosi, jau matote forumą ir Jūs. Aišku, ne viskas tobulai gavosi. O ir kai kam suprasti, reikia turėt nors šiek tiek smegenų programavime. Taip, kad jeigu kas galite padėt šiuo klausimu visada lauksiu žinių.
Gero Jums ryto.
Gero Jums ryto.
- ricardas
- Miestas: Klaipėdos rajonas [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Na man kaip neišmanėliui lik viskas gerai veikia
Asmeniškai Ramsiui, galėtumėt ir dažniau forume pasiroditi

Asmeniškai Ramsiui, galėtumėt ir dažniau forume pasiroditi

Geriau , karti tiesa, nei , saldus melas
Mano galerija
Mano galerija
- Ramsis
- Moderatorius
- Susisiekti:
Aš nedingęs tik prisijungiu retai