Techninės problemos
Moderatorius: Admin
-
- Lietuvos orchidėjininkų draugija
- Miestas: Vilnius [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Re: Techninės problemos
ne, ir mažintos ir didintos. tiesiog arba duoda be kalbų arba ne
nepriklauso explorer mozilla ar telefonas
nepriklauso explorer mozilla ar telefonas
- Slogaa
- Miestas: Londonas [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Tiek mobilioje versijoje tiek ir kompiuterinėje..
Labai ilgai vykdo komandas.
Half woman, half amazing.
Kompiuteryje veikia be problemų, bet mobiliajam labai prastai krauna arba neužkrauna..
Orchidėjų auginimas – tai kūryba, augintojas – kūrėjas, o informacija – kelrodis žengiant orchidėjų pažinimo keliu.
LOD Facebook'e
FOTO
LOD Facebook'e
FOTO
- mozaika
- Miestas: Kaunas (anapus upės) [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Dienos metus dar kompe varto, bet vakare tai tragedija, o mobiliame ir diena, ir vakare - košmaras.
Galerija
Mažai svarbu yra tai, ką mes galvojame, ar ką mes žinome, ar kuo mes tikime. Svarbiausia yra tai, ką mes darome. – John Ruskin.
Mažai svarbu yra tai, ką mes galvojame, ar ką mes žinome, ar kuo mes tikime. Svarbiausia yra tai, ką mes darome. – John Ruskin.
- ricardas
- Miestas: Klaipėdos rajonas [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Mano krašte tos pačios problemos kaip ir pas Jus , ir rišys labai prastas . Vakarais kol atidarau tai tenka po gera pusvalandi laukti.
Geriau , karti tiesa, nei , saldus melas
Mano galerija
Mano galerija
-
- Miestas: Vilnius [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Nu va o man viską greit atidaro, tik su foto problemos
- Urze
- Moderatorius
Man irgi jau gal savaitę sunkiai telefone varto forumą.
- Abitalė
- Miestas: Kaunas [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Man jau kokios 3 savaitės labai sunkiai varto visur, ypač mobiliajame. O apie nuotraukų įkėlimą.... Error pastoviai tas pats ir su citavimo funkcija, tokio komentaro net neįkelia..
Pražysdamos gėlės neklausia, ar verta...
- ricardas
- Miestas: Klaipėdos rajonas [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
O gal čia rišis itakos daro ? Nes vėlai vakare- nakti lik ir gerai veikia . Pas mane tele2 . Koks pas Jus ?
Mano galerija
Mano galerija
- Slogaa
- Miestas: Londonas [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Ooo, pasirodo kiek besiskundžiančių, o visi TYLI.. kokie esat 
Aš tai žinot ką darau - kaip tikra moteris, spaudelioju belenkiek kartų mygtukus, ir kartais suveikia.. paspaudi ten pvz eiti į kažkokią temą, puslapis pradeda krautis, ir po kokiu penkių sekundžių dar ir dar kartą paspaudžiu ir tada "refresh'inu" puslapį. Ir taip jis mane nukelia ten, kur noriu
bet nu principe, jo Moderatoriai, kažkas gal su domenu.. gal perpildėm vietą servery pas kažką, haha

Aš tai žinot ką darau - kaip tikra moteris, spaudelioju belenkiek kartų mygtukus, ir kartais suveikia.. paspaudi ten pvz eiti į kažkokią temą, puslapis pradeda krautis, ir po kokiu penkių sekundžių dar ir dar kartą paspaudžiu ir tada "refresh'inu" puslapį. Ir taip jis mane nukelia ten, kur noriu

bet nu principe, jo Moderatoriai, kažkas gal su domenu.. gal perpildėm vietą servery pas kažką, haha

- Slogaa
Ričardai - ne, nemanau, kad tai ryšys.. nes būtų tik pavieniai atvejai. O čia, labai pas daugėlį. O anksčiau taip juk nebuvo.
Ir beje, štai ką man meta.
Ir beje, štai ką man meta.
- Relax
- Susisiekti:
Pritariu visiems parašiusiems. Vien vakar kol įkėliau 3 nuotraukas- daugiau prie PC ir nebenorėjau sėdėt
Ir tai tikrai ne tinklo ryšio problemos. Manau, kad su tokiu kiekiu lankytojų Daugiausia vartotojų (1875) pakabino serverį. Galbūt kokios atakos vyksta prieš Lietuvos orchidėjininkus

Ir tai tikrai ne tinklo ryšio problemos. Manau, kad su tokiu kiekiu lankytojų Daugiausia vartotojų (1875) pakabino serverį. Galbūt kokios atakos vyksta prieš Lietuvos orchidėjininkus

Aukščiau pateikta informacija kitiem www.orchids.lt forumo nariams neprivaloma.
- Aga
- Miestas: Kaunas [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Pas manė tas pats :/
- ricardas
Oi Dianit , manes dar blogai pažistat, esu užsispyres kaip ožys
Jeigi man kas neatsidaro nu " kankinu" tol kol pasiekiu tikslo o tai buna ir po kelias valandas . O dėl Tele2 , tai jau kelis metus jiem neduodu ramybės dėl blogo ryšio ir jie tik šeria pažadais - atvažiuos meistras patikrins ,arba, visksta remontas , užtruks kokias dvi savaites. Ir ta "dainele" pastoviai kartoja.

Mano galerija
Mano galerija
- Abitalė
Ričardai, aš Tele2 su Mezon lyginu, nes abu ryšius turiu, tas pats.....
Pražysdamos gėlės neklausia, ar verta...
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečių